tilbake

Personskadeforbundet LTNs familieleir i Bulgaria

Har dere en drøm om å ta med familien til et varmt og godt sted, men blir hindret av økonomi eller andre ting som følge av ulykke? Da har vi et tilbud for dere som er medlem hos oss. I år har vi kalt leiren «ferie som en familie»

Tidspunkt
01.08.23 - 08.08.23
Påmeldingsfrist
01.05.23
Sted
Panorama Dreams
Sveti Vlas, Sunny Beach, UKJENT POSTSTED
Ledige plasser
Antall ledige plasser:
25
Påmeldingsfristen for kurset er utløpt

Om arrangementet

Vi har siden 2012 arrangert leir for familier, dvs. foreldre og barn, i våre flotte leiligheter i Bulgaria. To av leilighetene er tilpasset rullestolbrukere og anlegget er veldig tilgjengelig med svømmebasseng, butikk, treningsfasiliteter og kort vei til stranden. Gå gjerne inn på nettsidene våre, og les mer om leilighetene og anlegget eller ta kontakt.

Vi vet at som følge av ulykke kan det være store utfordringer for familier både økonomisk og med usikkerhet rundt den nye situasjonen. Vi tilbyr derfor deltagerne å bli med på familieleiren mot en egenandel på kr 1500,- pr deltager. Forbundet dekker flytur tur/retur Bulgaria, reise fra hjemsted inkludert overnatting på Gardermoen på hjemreisen, og oppholdet der samt en felles tur med middag i Bulgaria. Representantene fra forbundet vil ikke opptre som ledsagere under reisen, men vil lage felles samlinger og de har erfaring fra området.
Flyet går klokken 06.00 til Bulgaria og vi lander kl. 22.40 på hjemveien så det må påberegnes en ekstra overnatting begge veier som forbundet dekker.

Trenger du tips og råd for hva du bør pakke og tenke på for å få en vellykket reise, ikke nøl med å spørre. Det er en enkel søknadsprossess for å kunne bli med på leiren. Søknadsskjemaet kan dere laste det ned her eller ta kontakt med Frank på e-post: frank@personskadeforbundet.no eller på telefon 22 35 71 00. Søknadsfristen er 1. mai. 

Vi vil prioritere deltagere som ikke har vært med tidligere. Nyinnmeldte kan også søke på familieleiren. Vi tilbyr også utleie av leilighetene til våre medlemmer, se mer på våre hjemmesider.